nicolesoraya

En blogg om träning, kost och min resa mot ett starkare jag.

‘Work hard & be nice to people’

1 kommentar

Måndag och en ny vecka full med jobb och träning har startat. För varje dag som går landar min plugghjärna mer och mer och sakta börjar jag hitta tillbaks till en rytm i livet jag trivs med. Det gör så otroligt mycket att jobba på ett ställe – och framförallt med människor – man trivs med. Människor som genuint bryr sig om en, vill att man ska växa och lyckas. Som stöttar och klappar på axeln när man behöver det – men som också bryr sig nog för att säga ett par sanningens ord emellanåt om det skulle behövas. Så himla viktigt att omge sig med sådan personer! Personer som lyfter en högre. Och i gengäld vill man vara den personen för dom. Liksom man vill vara den PT:n som lyser upp en persons tillvaro när dagen varit riktigt dålig. Jag vill att man ska komma till passen med mig och gå därifrån lite gladare, lite lättare i sinnet och med en känsla av att ha blivit sedd. Lyssnad på.

Idag har verkligen varit en sådan dag. Då jag fått känna mig lyssnad på, sedd och fått känna att man bryr sig om. På flera sätt. Och jag behövde det verkligen. Det gör så mycket, även om gesten i sig inte alltid behöver vara större än en kram. Och jag har dessutom fått ge tillbaks till människor i min omgivning. Fått tillfälle att lyfta upp någon som varit nere och som behövde en pratstund snarare än ett alldeles tokjobbigt träningspass. Och vet ni? Det känns helt fantastiskt! Att kunna göra skillnad med så enkla medel.

Nu ska jag fixa middag och varva ned innan sängdags. Det står lax på menyn (fick sjuka cravings när jag såg kollegan Walter slänga i sig lax och broccoli) och ska försöka slänga ihop någon schysst, kall kesella-sås till.Körde för övrigt ett rygg-/bicepspass tidigare, men jag skriver mer om det senare. Imorgon vankas det kettlebells med Walter! Får se vad vi hittar på för skoj. Ser verkligen fram emot att köra ett ordentligt KB-pass igen och få muppa loss på gymmet med kollegan. Och det är så SKÖNT att tycka den egna träningen är KUL igen!20130304-190335.jpg

One thought on “‘Work hard & be nice to people’

  1. Så otroligt viktigt det du skriver. !!!
    Skönt att du börjar hitta tillbaka också, grymt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s