nicolesoraya

En blogg om träning, kost och min resa mot ett starkare jag.

Tillbaks till verkligheten

2 kommentarer

20121211-103741.jpg
Så var man tillbaks i den vanliga världen där det blivit hög tid att ta sig själv i kragen. Sitter nu på tåget till min klassis Sara som jag bestämt pluggdejt med. Vi behöver båda lite hjälp med att hitta fokus igen och sånt är ju alltid lite lättare om man får draghjälp av varandra – dessutom har vi båda ämnen där vi känner oss säkrare än i andra och just på den biten kommer vi nog kunna komplettera varandra fint.

En annan punkt på min ta-sig-i-kragen-lista har med kost/träning att göra. Har befunnit mig i en svacka lite väl länge nu och känner att jag måste försöka hitta ur den på riktigt. Har ju faktiskt världens bästa morot framför mig och det handlar egentligen bara om att försöka hitta träningsdrivet i mig igen. Det har legat och sovit under utbildningen, har varit så djävulskt trött, men det är ju lite som med morgontröttheten det där. Svårt att vinna över i början, men står man bara på sig så ger det sig till slut. Så lite senare ska jag lägga upp en plan och ett helt nytt träningsupplägg åt mig själv. Kanske nån utmaning eller tävlingsmoment också – för att väcka tävlingsmänniskan i mig. Jag är inte mycket för att tävla med andra, men att tävla med mig själv funkar ofta som en sporre. Men mer om det senare.

Hur gör ni därute för att ta er tillbaka efter en ordentlig motivationssvacka?

2 thoughts on “Tillbaks till verkligheten

  1. Jag brukar titta tillbaka på de gamla bilderna.. Hur jag såg ut.. Och så funderar jag verkligen över min vardag. Vill jag se ut så där? Nej! Det vill jag inte. Men motivationen dör ändå. Så då börjar jag helt enkelt tänka och se kroppen jag vill ha, framför mig. Försöker visuellt föreställa mig hur det ska se ut och boom, gymmet 10 min efter 🙂

    Oh and btw, hittade din blogg via någon annans, tyckte den verkade bra så nu är jag här 🙂

    • Ja, jag förstår vad du menar. Jag gjorde alltid så tidigare, men hamnade i nån ordentlig svacka i samband med att jag blev skadad och fick jätteont så fort jag försökte använda armarma och då blir man rätt låst mentalt efter ett tag. Men jag tror det kanske börjat släppa lite nu – måste bara få in vanan sådär bra igen.

      Kul att du hittat hit 🙂 Så välkommen så!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s