nicolesoraya

En blogg om träning, kost och min resa mot ett starkare jag.

Träningsvärk och nedvarvnings-förkylning

6 kommentarer

Är det inte typiskt? Att dom där förkylningarna alltid kommer på besök när man äntligen får tid att andas ut, varva ned och njuta av det vanliga livet igen. Får hoppas på att det inte blir värre än såhär och att Enchinaforcen kom i rätt tid den här gången. Vore ju galet tråkigt att bli sjuk nu när man äntligen kan gå ut i dagsljuset igen.

Både igår och idag har jag struntat i träningen. Det har bara handlat om att återhämta mig, göra det jag har lust med och lunka runt i snön. För mer än så har jag inte haft lust med. Gud så jag har saknat att göra INGENTING. Jag har saknat att kunna ligga på rygg och läsa en bra bok utan att ögonen faller ihop av utmattning innan man ens hunnit läsa en sida. Har saknat att orka sitta uppe på kvällarna och skratta med killen, för den senaste tiden har jag somnat så snart jag satt mig ner. Världens tråkigaste sällskap har jag varit. (Och bloggerska – Karin det är fullkomligt okej att vara glad över att min utbildning är slut så jag börjar uppdatera igen 😉 ). Och eftersom jag ändå har träningsvärk ÖVERALLT i hela kroppen och i muskler jag innan utbildningen inte visste fanns, så känns det helt och hållet jätteokej att vila järnet. Träningsvärken har nämligen varit konstant den senaste veckan – trots att jag bara kört ett enda eget träningspass, bortsett från söndagens PT-pass med klasskamrat. Men det blir väl så när kroppen inte hinner återhämta sig.

Nu ska jag strax bege mig till min fina vän Trassel för en mysig tjejkväll. Hon och jag och massor av skitsnack och garv. Underbart! Men innan det en snabbvisit hos lillebror som skaffat ny lägenhet – med en av mina gamla jobbarkompisar från Spanien. Världen är så väldigt liten 🙂

20121204-164919.jpg

Annonser

6 thoughts on “Träningsvärk och nedvarvnings-förkylning

  1. =) Helt underbara inlägg. Grymt !! Men mindre kul att du har en förkylning i kroppen =/ Krya på dig.!

  2. Det där känner jag igen. Vem tror du blivit sjuk nu efter sin Hälsomånad? ÅÅhhhh va trist. Men det är väl så det fungerar antar jag… Så fort man slappnar av lite och tar ett kliv tillbaka så kommer det… Vad göra?
    Ha en fin dag i snökaoset och KRYA på dig! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s