nicolesoraya

En blogg om träning, kost och min resa mot ett starkare jag.

Att lägga sitt liv i andras händer

1 kommentar

20121119-162623.jpg

Sitter här och fullkomligt meganjuter av min megakopp med proteinboostad varm choklad. Alltså fattar ni vad gott det är?! Särskilt när man kommer hem alldeles kallsvettig (på ett bra sätt allstå – jag blir kallsvettig när jag svettas vid träning) och iskall efter ett ordentligt träningspass. Mannen min som byggde på sin tatuering igår kör vilovecka nu, så jag tog tillfället i akt och bad honom coacha mig. Även blivande PT’s har stor nytta av en PT 😉 Särskilt när motivationen för den egna träningen brustit.

Nu är jag en sån som inte riktigt tycker om – eller snarare är helt bekväm med – att helt överlåta planeringen av mina träningspass till andra när det börjar gå ut över mina comfort zones. För jag tycker ju inte om att göra sånt jag är väldigt dålig på (typ springa) – trots att jag vet det är där den största utvecklingen finns att hämta. Allt det här är något jag lärt mig att utmana tillsammans med Viking och som jag får jobba på hela tiden för att inte falla tillbaks i gamla vanor. Som med våra crossfit-pass, hybridträningen och passen hos Crazy P. Sånt är verkligen inte lätt för mig alla gånger och ofta är min självsäkerhet nere i bott första gången. Vissa dagar är det lättare än andra och just idag var det nog väldigt nyttigt för mig att låta någon annan bestämma över mitt pass. Liksom bara nicka, tuta och köra. Bara falla bakåt i någons armar – ni vet som Patrik Sjöberg i Siba-reklamen? Fast hoppas på att den där Fabian tar emot en alltså 😉

För vem vill väl vara kvar i samma gamla vanor hela jäkla livet? Nope. Utveckling people. Det är vad jag vill åt. Tittar in lite senare med ett inlägg om dagens pass.

Annonser

One thought on “Att lägga sitt liv i andras händer

  1. Bra jobbat av dig :). Berätta gärna mer om passet!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s