nicolesoraya

En blogg om träning, kost och min resa mot ett starkare jag.

If you enjoyed the time you wasted it wasn’t wasted time at all.

1 kommentar

20121117-190527.jpgUnderbara lördag! Har spenderat hela dagen med mannen och bara njutit av att inte behöva bry sig om så mycket annat än att just njuta av den lediga tiden tillsammans. Spenderade förmiddagen med att titta på Breaking Dawn part 1 (för han hade inte sett den) för att komma i stämning till eftermiddagens biobesök och titt på Breaking Dawn part 2. Eftersom jag dragit in på SL-kortet den här månaden så blev det en långpromenad till stan och ännu en hem igen efter filmen. Hemvägen blev visserligen en liten omväg eftersom vi promenerade hem via Strandvägen och vattnet. Kallt men mysigt. Älskar att vara ute när det är sådär härligt becksvart ute – och särskilt nu när julskyltningen börjar komma upp lite här och var. Att jag älskar ljusslinge-myset är ingen hemlighet, har dom uppe året runt om jag får bestämma.

Nu blir det middag och sen ska vi bänka oss för min absoluta TV-favorit vad gäller svensk TV (typ ever!) ‘Så mycket bättre’. Dom två senaste säsongerna har inte en chans mot den första, men fasiken så jag tycker om programmet ändå! Och musiken. För vem kan inte älska musik?

Ha en trevlig lördagskväll därute!

Annonser

One thought on “If you enjoyed the time you wasted it wasn’t wasted time at all.

  1. Jag älskar också den första säsongen bäst. Andra var också bra men inte alls som den första. Den här säsongen har jag inte sett. Längtar tills jag får se breaking down 2. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s