nicolesoraya

En blogg om träning, kost och min resa mot ett starkare jag.

Lördag – and a question for YOU!

11 kommentarer

Lördag och jag har absolut inget planerat. Inte ens träning (även om det nog blir en prommis i världens gråaste Stockholm senare). Känns jättekonstigt. Har tagit ledigt från pluggandet och nästan helt släppt tankarna på proven jag skrev igår. För er som önskade mig lycka till – TACK! Det värmer så fint att höra sådant från er. Och något gjorde ni nog rätt för det kändes bra igår. Lite osäker på någon fråga här och där (så som man ofta kan bli när allting man lärt sig plötsligt omformuleras så man blir alldeles förvirrad) men jag tror nog jag borde ha satt alla tre prov jag skrev. Får se på måndag!

Veckan som kommer nu kommer jag börja fokusera mest på praktik och anatomi. Det blir många timmar på skolgymmet för att öva på baning, passning och stretching. Och det blir många, långa dejter med Benjamin. Herr Skelett på skolan that is. På fredag är tanken att jag kör mina tre praktiska prov, biomekaniken och, om jag känner mig redo, anatomiprovet som är det absolut tyngsta delprovet av dom alla.

Apropå praktik så har jag faktiskt en förfrågan till er läsare. Behöver ju människor att träna på – några vänner kommer jag ha som ställer upp – men jag skulle hemskt gärna vilja träna på ”nya” personer också. Personer med olika erfarenhet och mål, som i utbyte mot ett PT-pass ger mig nya utmaningar, lite feedback och på så sätt hjälper mig utvecklas. Så min fråga till er är alltså – finns det någon därute som skulle vara intresserad av en gratis PT-timme med mig i nästa vecka? Vi kommer att hålla till på mitt skolgym (här i centrala Stockholm) och det enda ni behöver bry er om är att komma redo för ett träningspass.

Vid intresse – kontakta mig per mail ( fariahn@hotmail.com ) och ge mig lite kort info om dig själv, dagar/tider du skulle kunna ses och vad för typ av träning du är intresserad av/ om du har några mål med din träning/ är nybörjare eller erfaren.

Skulle vara jättekul att höra från DIG!

20121110-125606.jpg

11 thoughts on “Lördag – and a question for YOU!

  1. Hade jag bott kvar hade jag inte tvekat en sekund 🙂

  2. Hade jag bott närmre hade jag absolut varit intresserad men trollhättan ligger en liten bit ifrån. 😦

  3. Säger som de andra. Hade jag bott i Sthlm hade jag supergärna kommit!!
    Men tyvärr ligger ju Göteborg lite för långt bort.

  4. Om jag hade bott närmare. 😦

  5. Jag tränar gärna med dig Nicole!! 🙂

  6. Jag vill också gärna vara din försökskanin! 😉 Behövs det inte denna vecka så kanske vid nåt annat tillfälle? Bor i Sjöstan. Har tränat med PT förut så jag har ju lite att jämföra med. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s