nicolesoraya

En blogg om träning, kost och min resa mot ett starkare jag.

Bröst, triceps och gamla gymmet

2 kommentarer

20121025-075656.jpg
Gårdagens pass:
Bröst- Rak hantelpress, lutande bänkpress, low cable flyes & bröstpress i cable.
Triceps- Superset med trappa (5 set och nedtrappning 10 till 2 reps). Tricepspress i cable/ triceps pushdowns. Avslutade med ett set enarmspress med hantel – reps till failure.

Jag har försiktigt börjat leta mig tillbaka till gamla gymmet dom senaste två veckorna. Med lite trevande, ovana steg och en märklig känsla i kroppen. Ni som har hängt med här vet ju att jag i somras valde att lämna det. Jag behövde miljöombyte, nya ansikten och hitta träningsglädjen igen. Och framför allt vila, låta kroppen och knoppen andas och hämta sig. För jag hade liksom ingen ork kvar, vare sig mentalt eller fysiskt. Gick på reservtanken och tog mig från dag till dag på så vis. Men nu har jag alltså börjat landa i mig själv igen. Finna fotfäste och styrka.

Och funnit viljan att hitta tillbaka till det jag älskar. För även om jag tycker det är jättekul – och ibland nyttigt – med gruppträning, så är det ändå dom egna passen (och de med Viking, som jag ser som ”egna” pass) jag verkligen brinner för. Inga tider att passa, inga andra att jämföra sig med (för det är ärligt talat svårt att låta bli ibland) och det är så väldigt skönt att vara själv med sina tankar ibland. Själv eller med världens bästa träningspartner, det är så jag föredrar det.

Annonser

2 thoughts on “Bröst, triceps och gamla gymmet

  1. Vad skönt att du börjat hittat tillbaka. Och jag har hittat tillbaka hit 🙂

  2. Härligt att du börjar hitta tillbaka 🙂 Just det där med att det inte finns några tider eller andra (bortsett från alla gymmare) att ta hänsyn till, friheten gör ju just styrketräningen till grym träning. Men, man har väl perioder i allt, och träning ska ju vara kul, vad är det annars för mening?

    Grymt snygga tights förresten 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s