nicolesoraya

En blogg om träning, kost och min resa mot ett starkare jag.

Äntligen äntligen äntligen!

14 kommentarer

Mitt absolut sista arbetspass är avslutat på vad jag nu kan kalla för min före detta arbetsplats. Och ni fattar inte hur lycklig jag är! Den här uppsägningen har varit ett utav mina bästa beslut på tamejsjutton hela året. Faktiskt. Nu ska jag dansa hela vägen hem FAST det regnar och vara så sjukt glad så folk blir irriterade på mig.

Och! Nu påbörjar på allvar projekt hitta-tillbaks-till-en-lycklig-kropp-och-knopp. Ha en underbar fredag fina ni. Det ska jag ha.

20120928-152701.jpg

14 thoughts on “Äntligen äntligen äntligen!

 1. Härligt! Ska bli kul att följa dina nästa steg här i livet 🙂

 2. Åh vad härligt! Förstår verkligen känslan. Hade ett extrajobb för ett X antal år sedan där jag inte trivdes alls. En dag bestämde jag mig för att säga upp mig och det var det bästa jag någonsin gjort.

  • Åh vad skönt 🙂 Ja, att inte trivas på jobbet kan verkligen förstöra ens tillvaro. Det är en sak att inte ha världens roligaste jobb, men en helt annan att verkligen vantrivas så att man mår dåligt av det. Bra att du sa upp dig 🙂 High five för oss båda!

   • Precis!! Jag har alltid resonerat som så att ett jobb ändå är ett jobb (man ska vara glad om man har ett nuförtiden). Men eftersom jag hade två jobb till kunde jag med gott samvete säga upp mig och ändå klara mig 🙂
    Verkligen high five för oss 😉

   • Jovisst är det det, så har jag också tänkt, men någonstans får man ibland bestämma sig för vad som är viktigast i längden – det egna välmåendet eller jobbet. Jobb kanske inte är helt lätta att hitta, men enträgern vinner och vet man vart man ska leta, vad man är bra på och om man inte är rädd för att jobba hårt så går det oftast att hitta något. Men det är klart, man måste ju gå runt också 🙂 För mig blir det knapert ett tag men jag klarar mig bara jag bestämmer mig för det.

 3. Ibland måste man kanske säga upp sig för att gå viddare, om man inte mår bra på en arbetsplats måste man ju göra någonting åt det. Jag försöker också hitta tillbaka till ett lyckligare jag… typ. Lycka till!

 4. Åh vad skönt att du känner så tjejen. Lycka till med allt !

 5. Spännande! Och vad härligt med nya utmaningar!

 6. Spännande!! 😀 Lycka till!
  och gud vad fina ögon du har 😀
  ha en go dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s