nicolesoraya

En blogg om träning, kost och min resa mot ett starkare jag.

Och så dagens träning…

4 kommentarer

20120830-204231.jpg

…fick bli en 40 min intervallrunda i Stora Skuggan. Det går lättare numera måste jag säga, det där med springandet. Älskar jag det? Nej, inte än. Men jag tror jag börjar förstå lite av det fina med det ändå. Fick dessutom springa bland massor av megasöta kalvar (och en enorm vindögd tjur) och det är verkligen en energikälla för mig. Natur och djur. Varje gång jag är ute sådär inser jag mer och mer hur lite stadsmänniska jag egentligen är. Så en dag är det definitivt jag som tar mitt pick och pack och flyttar härifrån. Ut till djur, vatten och natur. Inte för långt från stan – men definitivt tillräckligt långt bort för att inte känna av vare sig stress eller stadsbuller. Yep.

4 thoughts on “Och så dagens träning…

  1. Bor du i närheten där eller? Om du gör det så har du ju rätt nära hit ut till Lidingö, här skulle du med all säkerhet gilla att springa. Massa djur, och natur.

    • Well killen bor i Hjorthagen & jag är där mest hela tiden kan man väl säga 😉 Ja, Lidingö är mysigt med. Har gått några pws dit. Du bor därute eller? Tänkte eftersom jag såg dig på tåget och så 🙂

  2. Har läst lite här inne på din blogg. Inspirerande måste jag säga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s