nicolesoraya

En blogg om träning, kost och min resa mot ett starkare jag.

Hitta tillbaka

8 kommentarer

20120814-083914.jpg

Nu har jag tröttnat på att vara trött. Fo sho! Igår påbörjades mission Hitta-tillbaka-till-motivationen; går tillbaka till kostupplägget jag åt under fitnessfighten, bort med sockret, alkoholen och fram med rutinerna igen. Måndagar är min enda ursäkt till att avvika från bra mat och fasta tider – pga att jag då jobbar minst 12 timmar och inte alltid har tid att smita undan och få i mig det jag behöver, när jag behöver det. Tyvärr.

Vad gäller träningen så har jag känt en enorm motvilja till gymmet på sistone. Så nu ska jag hitta nya sätt att träna på, åtminstone några gånger i veckan. I need a change. Som Hybridträningen utomhus jag testade förra veckan till exempel – apjobbigt men grym träning och inspirerande. Ska ta mig ut på upptäcktsfärd och hitta mina gym utomhus. Morgonpw:n är tillbaka också, redan efter idag känner jag hur mycket bättre jag mår bara jag kommer upp och ut. Och samma gäller maten – renare mat, gladare kropp.

Nu ska jag pallra mig iväg till jobbet och senare idag ska jag försöka hitta det där utegymmet jag hört talas om och fixa matlådor för veckan. Är ni fler därute som försöker kämpa er tillbaka till rutinerna efter sommaren? Vad är er strategi?

Annonser

8 thoughts on “Hitta tillbaka

 1. Kul att du är tillbaka. Men ta det lugnt, lyssna på din kropp……

 2. Åh, jag känner likadant… Känt mig less och omotiverad på träningen en längre tid nu men försöker ändå träna regelbundet (om än halvhjärtat) för att hålla igång, i väntan på mer pepp. Skulle också behöva lite variation eller helst nåt helt nytt men har inte riktigt kommit på vad ännu. 😉

  Hittade du utegymmet? Annars kan jag tipsa om att det finns ett vid Eriksdalsbadet, om man svänger ner från bron och förbi badmintonhallarna… Jag bor ju ockå i Sjöstan och såg för några veckor sedan att det finns ett nytt utegym där. 🙂

 3. Hej!
  Om ni vill testa något nytt och kul så ta er till Tantolunden imorgon kl 18:15. Första parkeringsplatsen på Zinkens väg. MIT-Fitness kör provträning då. MIT står för Mixed Intensive Training och är högintensiv träning som hittat inspiration i CrossFit, Tabata och lite MMA. Väldigt kul om ni frågar mig 🙂 Funkade för mig när min motivation tröt och nu är jag fast!
  Om ni vill läsa mer om MIT så gå in på mit-fitness.se och läs.
  //M

  • Mathilda! Låter kul! Var inne och kollade på sidan men hittade bara info om träning i Gbg? Imorgon kan jag inte, vet du när kan man provträna nästa gång? Kan man bara köpa ett upplägg för 6 v eller kan man tex köpa ett 10-kort eller liknade? Tack för tipset! 🙂

  • Tack snälla för tipset! Får dock bli en annan gång, men det låter definitivt superkul! 🙂 Ska kolla upp mer.

   • Nemas problemas! Nästa provträning är på tisdag redan om ni kan och skulle vilja testa det 🙂 Zinkens väg (parkeringsplatsen) kl 18:15.
    Ha en grym fredag och helg nu!

 4. Gruppen är precis nystartad i Stockholm. Denna veckan är det provträningar och i nästa drar campet igång. Till att börja med tror jag att det kommer vara 6 veckors camp, men förhoppningsvis börjar dom med 10ggr kort i Stockholm också. Det är precis nytt med ett sånt kort här hos oss i Göteborg nämligen. Men jag vågar inte svära på det.
  Dom kommer lägga ut provträningar på hemsidan. Kan inte svara på när nästa är, men jag kan kolla upp det om du skulle vilja det?

  Det är helt hysteriskt kul tycker jag och efter 6 veckors träning, 3ggr/veckan märker man resultat. Jag gjorde det i alla fall 🙂 Men framförallt så gjorde det att jag hittade motivationen igen!
  Inga problem, bara kul att tipsa om något jag själv tycker är väldigt roligt! 🙂

 5. Hej fina Nicole!
  Vet du vad? Man kan inte vara motiverad och tycka att träning och kost är det roligaste som finns jämt. Men efter ett tag när man varit körd i botten längtar man ju ändå tillbaka till motivationen, till känslan att vara stark, att orka, att känna sig snygg och fräsch. Det är det som gör att man tar sig iväg på det där gympasset eller den där springturen. Man får ta det lite som det kommer och ta ner förväntningar och krav lite. Då hittar man (förhoppningsvis) tillbaka igen.

  Hösten är bästa tiden för hård träning (om du frågar mig iallafall) så nu tar vi tag i det här, försöker sova de timmar som behövs och kör på med träningen så kommer allt kännas bättre igen. Bara man lyssnar på kroppen och låter det ta lite tid att hitta tillbaka.

  Sv. Tack så jättemycket! Ja, jag behövde då verkligen all vila och lugn som jag kunde få. Inte kunde jag ha det bättre då än ute på en ö i södermanlands skärgård 🙂 Nu är jag tillbaka, laddad med ny energi och peppar för nästa semester, sol och bad i turkiet på torsdag och en vecka framåt 😉 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s