nicolesoraya

En blogg om träning, kost och min resa mot ett starkare jag.

Att träna med en dödstrött rygg…

14 kommentarer

…är långt ifrån toppen på min motivationslista.Satan i gatan vad det f*ckar med min hjärna. Alla ni som talar om hjärnspökena som härjar när ni tränar under diet, om mina hjärnspöken är hälften så jobbiga som era så lider jag verkligen med er! För det är verkligen sugigt att kämpa med motivationen såhär. För jag VILL träna, längtar hela dagarna till gymmet och ser fram emot det. Men så kommer jag dit och musklerna dör efter första övningen. Like DÖR. Nej tacka sjutton för att det blir ben idag – ben och mage finns det ALLTID mer kraft i än resten av kroppen. Thank God.

Okej, nu ska jag bli lite positiv istället. Behövde få gnälla och ösa ur mig all frustration först bara 😉
Gårdagens ryggpass har ni här och ja, det tog jäkligt bra. Även om jag kände mig svag och sämst i världen igår. So there! Det är inte bortkastat. Ska försöka intala mig det lite oftare these days around. Det är så lätt att glömma när det gäller en själv.

Rygg – Chins (svårt att förbättra mig när ryggen inte är utvilad nånsin. Blev 1 set assisterade + 2 set negativa igår), smala latsdrag, bredare latsdrag, pullovers & ländryggskombo (berättar mer senare).

Nu ska här jobbas.

20120719-095544.jpg

Annonser

14 thoughts on “Att träna med en dödstrött rygg…

 1. Kör du med hjälpvikt?

  • Jag kör själv så mycket jag orkar, annars assisterade med hjälp av min träningspartner eller negativa. Har utvecklats mycket snabbare utan hjälpvikts-maskinen. Det som är bra med assisterande träningspartner är att jag bara får precis så mycket hjälp jag behöver till skillnad från om jag har en och samma vikt 🙂

 2. BAM! vilka armar och axlar – nice

 3. Ännu ett par shorts till samlingen där? 😉

 4. Är det pga av jobbet som du har ont ?!

  • Ja eller inte ont, men musklerna är uttröttade i rygg, axlar och armar för jämnan. Hinner inte återhämta mig så mycket när de används hela dagen, varje dag åt att lyfta och bära tungt. Tyvärr :/ håller på att lägga upp en ny träningsplan för att orka hålla motivationen uppe så länge jag jobbar såhär.

 5. Härligt, en tjej med min kroppstyp! Jag är också av naturen utrustad med större lår och mindre överkropp. Jag undrar om du kan skriva något om hur du smalnade av så snyggt samtidigt som du byggde muskler? Jag har kört tung styrka några månader med minimalt kolhydrater, massa protein och nyttiga fetter. Musklerna kommer SAKTA, men det känns som det mjuka fluffet bara ligger kvar runt låren och kärlekshandtag, dvs jag känner mig större nu. Kör mycket ben med fokus på rumpa. Skulle vara värdefullt att få tips av någon som har samma kroppstyp som jag själv och är i samma ålder. 🙂 Snygg form förresten!

  • Tack vad snäll du är 🙂 Självklart kan jag skriva om det. Jag har ju också mjukt ”fluff” att bli av med – det är ju ofta det som är svårast att bli av med för oss och som tar lite tid. SÄrskilt om du är som jag och har svårt att bli av med lår. Men inlägget kommer, kanske redan idag 🙂

 6. härligt! vill ha fler tips på ryggövningar 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s