nicolesoraya

En blogg om träning, kost och min resa mot ett starkare jag.

Aktiv vilovecka inledd

2 kommentarer

Så jag har gett mig själv vilovecka. Det vill säga vila från den ordinarie styrketräningen, vila från gymmet och träningsrutinerna. Vila som i du-gör-precis-vad-du-vill-så-länge-kroppen-får-återhämta-sig-vila. Dock har jag gett mig själv tillåtelse att promenera så mycket jag vill, cykla och till och med testa mig själv vad gäller konditionen. Har som mål att ta mig ut och springa en gång innan veckan är över för att ta reda på vad jag orkar i dagsläget så att jag sedan kan lägga upp en liten plan för hur jag ska ta mig an springandet i sommar/höst. Jepp, jag tänker faktiskt ge det en chans. Tro’t eller ej!

Så vad händer annars dom här dagarna? Jobb, självfallet. Och massor av pill med diverse små-måsten. Har suttit i dagar och fnulat med finansieringen av PT-utbildningen jag vill gå i höst och ni anar inte vilket h*te det har varit..! Turns out att det kan vara extremt svårt att få lån när man väljer att gå från student (utan större sparmöjligheter) till att börja jobba och inte ha en fast anställning på pappret, bostad att ha som säkerhet eller annat trams. Fast anställning som för övrigt typ är lika utdött som dinosaurier these days. Anyways.. Så det har jag suttit och slitit mitt hår över, som en annan Ferdinand-matador. Idag fick jag dock äntligen ett samtal från ett företag som sagt ja till min ansökan. Ska ses över lite till, men det ser lovande ut. Så håll tummarna därute är ni snälla, för jag vill få det här att funka så mycket att jag nästan dör. Ska kriga på tills jag hittar ett sätt.

Utöver det så har jag i helgen funderat massor på det där med mindfulness. Ni har bett mig att skriva om det och jag har länge gått och undrat vad sjutton jag ska skriva om saken, men nu är jag nog något på spåren. Så håll utkik om det låter intressant. Det kommer.

Annonser

2 thoughts on “Aktiv vilovecka inledd

  1. Jag kommer inte ihåg om jag läsa vilken utbildningsinstitution du har valt. eller vilket datum?jag börjar min utbildning hos the academy 9november…spännande! jag håller tummarna att det löser sig med din finansiering

  2. Skönt…. det behöver man !!!! Säg till om du vill ha springsällskap =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s