nicolesoraya

En blogg om träning, kost och min resa mot ett starkare jag.

Snart blir det långhelg

2 kommentarer

20120607-081851.jpg

Avokadoknäcke med tomater & bananskivor i lättfil.

Fortfarande på bättringsvägen och full rulle. I tisdags jobbade jag långpanna (12,5 timmar för att vara exakt) så att det var tyst här kanske ni förstår. Igår var jag ledig men valde att hålla mig utomhus i Humlegårdsparken och njuta av solen istället för att sitta här och gud vad härligt det var! Så skönt när vädret börjar bli finare igen efter ett par riktiga skitdagar. Snacka om att det gör under för humöret.

Fortfarande ingen träning dock och förkylningen må vara på väg bort, men den sitter fortfarande kvar. Tar det som en bekräftelse på min teori om att mitt immunförsvar inte alls är lika starkt när jag inte äter bra, för sist jag var förkyld försvann det ju snabbt som sjutton. Och då åt jag ju också mycket bättre. Det har jag verkligen inte gjort dom senaste veckorna och det känns i hela kroppen. Särskilt magen känns arg på mig, svullen och gnällig är den. Men jag har lovat både den och mig själv att ta mig i kragen till helgen och framöver. Blir till att ta kontroll över sockerintaget (först och främst) igen, fixa mer regelbundna måltider och dra ner på kolhydraterna igen. Bara så kroppen börjar må sådär härligt bra igen som den gjort tidigare i vår.

Efter jobbet idag drar jag förresten västerut. Lillebror tar studenten och det ska såklart firas med tjocka släkten, så jag räknar med massor av mat och tårar och skratt och skoj. Ska bli så skönt att komma iväg ett tag. Behöver familjen och naturen. Behöver tystnaden, sjöarna och skogarna. Och jag hoppas på fint väder så jag kan med att ta mig ett första dopp, sola och gå massor av prommisar. Har faktiskt packat ner träningskläder in case att jag får ett infall 😉 Kanske ska få med mig mamma på ett cirkelpass? Med lite fantasi ska jag nog kunna hitta på riktigt kul övningar med bara kroppsvikten, i brist på andra redskap.

Anyways! Ha en fin torsdag!

2 thoughts on “Snart blir det långhelg

  1. Gud, de där mackorna ser goda ut…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s