nicolesoraya

En blogg om träning, kost och min resa mot ett starkare jag.

”Livet blir, livet blir vad du gör det till, du kan leva helt vilt eller ta de chill, hur du än lever ditt stå aldrig still”

4 kommentarer

20120503-110543.jpg

Idag var tanken att gå ut och gå – kom upp ur sängen och plötsligt så bara NÄE. Ville inte alls, trots att jag var hur pigg och utvilad som helst. Och vet ni vad? Jag sket faktiskt i det. Jepp. Helt och hållet. Istället fixade jag i ordning frukost, slog på nyhetsmorgon och kurade ihop mig i soffan. För så får man faktiskt göra och det utan att känna sig dålig. Bara så att ni är med på det, folket.

The Voice spelade Panetoz superhärliga ‘Dansa Pausa’ och tro mig – där har vi sommardängan numero uno! Satan i gatan vad rytmerna och den härliga texten får min kropp att spritta. Vill bara rusa upp, släppa ut håret och dansa tills jag stupar. Och som jag längtar efter känslan att vara ute i sommarnatten och dansa sig alldeles svettig och toklycklig! Nej, nu ska jag slänga på mig kläderna och gå ut i solen. Lägga mig på en klippa vid vattnet och läsa lite.

I eftermiddag är det dags för Crossfitpass nummer 4. Det ni! Ut och dansa i solen med er nu!

Annonser

4 thoughts on “”Livet blir, livet blir vad du gör det till, du kan leva helt vilt eller ta de chill, hur du än lever ditt stå aldrig still”

 1. Jag vet inte om det är så för alla, men jag måste TVINGA mig själv att avboka allt och bara dega ner mig i soffan ibland, annars mår jag bajs och får migrän. Trots att jag vet det kan jag ändå tycka att det är svårt att göra ingenting utan att få dåligt samvete. Konstigt att ens vilja att prestera till och med går före sin egen hälsa ibland?

  • Haha söta du.. Ja, jag har hört att det finns folk som du därute, men jag kan för mitt liv inte förstå er 😉 Själv har jag INGA SOM HELST problem med att bara strunta i allt och bara ligga i en solfläck på soffan en hel dag utan en enda bekymrad liten tanke. Men jag har nog talang för det där, att pausa menar jag. Numera är det mest att jag behöver röra på mig också för att må bra, men däremellan kan jag lätt bara göra nada.
   Kanske kan skicka över lite till dig? 😉

   • Känns fantastiskt att det finns människor som har den där ”pausningsförmågan” naturligt! Ger mig hopp om mänskligheten;) Människor är så hetsiga i allmänhet.. Har aldrig haft ett behov av att pausa innan, men sen jag träffade min kille (som är lika bra som du på att slappna av) har jag insett vikten av att lära sig att göra ingenting. Vore kul att läsa nåt mer inlägg om hur du har lärt dig att pausa! Har ju också med hälsa att göra;)

   • Mm, och det känns som att det bara blir värre ju närmare stan man kommer 😉 Kan absolut skriva ett inlägg om pausandet – även om jag fått det medfött snarare än lärt mig det 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s