nicolesoraya

En blogg om träning, kost och min resa mot ett starkare jag.

My good mood was only a gym session away

6 kommentarer

Det finns få saker ett bröstpass inte kan fixa! Efter gårdagen var det som att komma till himlen. Motivationen var på topp och jag hade hur kul som helst. Kände mig stark och bra och lycklig. Precis som det ska vara. Nu är jag snart hemma och ska ta tag i tvätten. Snacka om att man samlar på sig när man tränar ofta!

20120417-185559.jpg

6 thoughts on “My good mood was only a gym session away

  1. vilka snygga konturer du har på armarna!

    • 😀 Tack fina! Ja, dom där konturerna börjar ju komma nu äntligen! Igår såg jag första skymten av en ådra på insidan av min vänstra biceps – inte långt kvar tills jag lyckas fånga den på bild hoppas jag 😉 Haha… skadad!

  2. SV: Ja en sådan utmaning skulle man ju kunna starta bland bloggarna – för att sprida ett glatt humör och en positiv anda 🙂 Var sååå jäkla nära att ge en tjej på gymmet komplimang för hennes sjukt snygga ben! Hon gick runt i ett par hotpants typ så man såg verkligen hur fina de var. Men precis när jag bestämt mig så gick hon 😦 Nästa gång ska jag inte tveka 🙂

    • Men eller hur! Skulle va en skitkul utmaning – som inte ens kräver tid eller energi utan bara att man vågar göra det 🙂 Jag är på i alla fall! Och jag har också varit med om det du beskriver. Man tänker alldeles för länge helt enkelt och vågar inte göra nåt åt det 😉 Let’s change it?

  3. Hihi, ser ut som värsta träningstidningsomslaget! ❤ Puss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s