nicolesoraya

En blogg om träning, kost och min resa mot ett starkare jag.

Jag + snabbmat = sant!

11 kommentarer

20120410-141805.jpg

Sen lunch bestående av en färgglad och fräsch räksallad. Riktigt sugen på räkor idag – och vilken tur för mig att det fanns massa undanstoppat i frysen! Älskar mat som är enkel och snabb att slänga ihop och ändå blir galet gott. Här snackar vi snabbmat deluxe 😉 Enda som saknas i min sallad just nu är massor med avokado. Den jag hade mådde visst inte så bra ändå.

Nu blir det till att äta upp och sen ska det taggas axlar (och maybe biceps?) för hela slanten!

11 thoughts on “Jag + snabbmat = sant!

 1. Sååå tråkigt när man har avokados som looks like shit inuti 😦 Haha!

  • I knooow! Och man vet ju aldrig riktigt vad man får – även dom som känns bra kan va totalcrappy när man väl öppnar dom 😦 Annat var det när vi var i Chile med familjen! Där snackar vi avokados från HIMLEN!

 2. SV: förstår tillfullo vad du menar och därför tycker jag inlägget var så bra! Dels för oss som som du säger ” pratar, andas och leva träning” och det bemötande vi får men även stanna upp och funderar kring hur man själv är och varför. Men precis som du säger, inget är svart och vitt, och även om man ska stötta sina nära och käras intressen så kan man ju inte ha en partner som spenderar all ledig tid med fågelskådning, volleybol, pistolskytte, stickning osv – någon form av gemensam tid måste man ju också ha. Men det är viktigt att man inte tar över varandras liv och bara blir varandras allt – då tror jag relationern är dödsdömd.

  Och håller med Caroline – så trist när avocadosen inte är fin – för jäklar vad goa de är annars 🙂

  • Jag håller helt med dig i det du skriver. Det är det där med balans igen – alltid denna återkommande balans – och den måste ju hittas även i ett förhållande. Man kan inte bara vara ett VI utan man måste även vara ett JAG. FÖrlorar man sig själv i ett VI så tror jag att det mesta är dödsdömt, både förhållandet och det egna välmåendet.

 3. =) Hoppas du haft en fin helg.

 4. SV: Ja precis, balens är a och o. Att tappa sig själv i ett förhållande är nog många som gör, men som sagt, på sikt leder det nog åt att det går åt skogen. Man behöve rinte ha samma intressen, men man behöver respektera varandras intressen. Jag har dejtat killar som helt saknar träningsintresse och då får man höra att man är ”beroende” av träningen osv. Tror det är extra svårt som tjej att ha träning som största intresse, för vi ”ska ju inte” vara vältränade enligt normen. ÄR väl ingen som gnäller på en kille som vill skaffa muskler!

  Håller med dig om att det är dubbelt det där med att träna med ngn, precis som du säger så måste man ju funka ihop. FÖr min del var det så jäkla länge sedan jag tränade med någon så passade perfekt idag, särskilt eftersom det var tråkigaste passet 🙂 Blev dessutom lättare att hålla uppe tempot i träningen och inte köra för långa vilor. Sen trivs jag rätt bra med att träna själv också, blir lite av en terapisession , man kan gå in i sin egen värd. Så för min del är nog det bästa att variera sig mellan ensamträning och träningspartner 🙂

  Btw – jag håller med, snabbmat is da shit! Särskilt om man äter själv. SÅ jäkla tråligt att slava framför spisen i en evighet och sen äta upp maten på några minuter 🙂

 5. Man borde komma på mer nyttig ”snabbmat”! Som man kan ta till när tiden och fantasin inte räcker till. Jag har kommit fram till att wok är så jäkla bra. (finns ju färdig i frysdisken) Sen bara adderar man valfritt protein. Går på noll minuter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s